KAO ŠTO JE 2 + 2 = 4, TAKO JE...
cevap plus kobasa cebasa
packshot cebasa

6 stvari koje trebate znati o PIK Ćebasi

Ćebasa je spoj
ćevapa i kobasice

Izvrstan okus ćevapa u praktičnom obliku kobasice. Više će vam "bacati" na ćevape, ali će svojim oblikom i načinom pečenja biti – kobasica.

Ćebasa je originalni
hrvatski proizvod

Za razliku od ćevapa, koje prisvajaju sve zemlje Balkana, kod Ćebasa misterij oko podrijetla ne postoji. Ćebasa je originalni hrvatski adut.

Ćebasa je stvorena
za roštilj ili tavu

Ćebasa ima optimalan omjer krtog i masnog tkiva što ju čini odličnim proizvodom za tavu ili roštilj. Kod pripreme u tavi, ne trebaju vam mast ili ulje.

Ćebasa se
peče brzo i lako

Pustite Ćebasu da prije pečenja dođe na sobnu temperaturu. Pečete li ju na umjerenoj vatri na roštilju ili tavi, bit će dovoljno 2 minute sa svake strane.

Ćebasa se radi od
svinjetine i junetine

Sočne okuse i iznimne mirise Ćebasi daje pažljivo odmjerena mješavina junećeg i svinjskog mesa te prirodni začini. Osvojit će vas na prvi griz.

Ćebasa odlično
prija uz sve dodatke

Isprobajte Ćebasu s povrćem, uz ajvar, kajmak, kečap, senf… Sve što i inače idealno prija uz ćevape i kobase, sljubit će se i s Ćebasom.

Kako pripremiti ćebasu?

Pogledajte savjete i ideje za pripremu Ćebase

Pripremite Ćebasa snack za svoju ekipu

Do sada se prodalo 500.000 Ćebasa!

Požuri po svoje pakiranje i saznaj zašto...

ilustracija cebasa