PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Imamo PIK na kvalitetu

Sigurnost i kvaliteta proizvoda koji dolaze na stolove potrošača, PIK Vrbovcu na prvom su mjestu.

Dosljednost u kvaliteti, zdravstvena ispravnost i sigurnost proizvoda najvažniji su elementi u gradnji pouzdanog branda. Sigurnost i kvalitetu proizvoda PIK Vrbovca jamče međunarodni certifikati ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, OHSAS 18001 te IFS Food. Osiguranje zdravstvene ispravnosti hrane dodatno se prati i provedbom HACCP-a, koji omogućuje plasiranje proizvoda i na najzahtjevnija tržišta Amerike, Kanade, Europe i Rusije što potvrđuje dugogodišnje posjedovanje izvoznog broja HR 10. Velika pažnja posvećuje se i izgradnji lanca sljedivosti proizvoda koji je danas neizbježan faktor u svakoj vodećoj kompaniji.

Godišnje se u PIK Vrbovcu napravi više od 100.000 analiza i kontrola, kako vlastitih tako i od strane neovisnih stručnjaka. U vlastitom laboratoriju PIK provodi oko 70.000 mikrobioloških analiza godišnje za što koristi moderne, sofisticirane laboratorijske uređaje i materijale. U cilju osiguranja visoke kvalitete proizvoda provodi se i oko 10.000 kemijskih analiza prije, tijekom i nakon procesa proizvodnje. Pored navedenog broja analiza u vlastitim laboratorijima, PIK Vrbovec obavlja i oko 20.000 analiza u referentnim državnim laboratorijima.

SAZNAJTE VIŠE

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića