PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Imamo PIK na tehnologiju

Najsuvremeniji pogon u ovom dijelu Europe čini PIK Vrbovec industrijom 21. stoljeća.

Proizvodni pogon PIK Vrbovca i svi njegovi dijelovi, fizički su i funkcionalno povezani i umreženi u jedinstveni proizvodni ciklus. Središnji hodnik proizvodno-skladišnog prostora dug je gotovo pola kilometra što ukazuje na veličinu i kompleksnost procesa koji se odvijaju u suvremenim pogonima PIK Vrbovca.

Riječ je, naime, o proizvodnji podvrgnutoj najstrožim zdravstvenim kontrolama, potpuno usklađenima s najvišim svjetskim standardima. Najviši stupanj osuvremenjivanja pogona mesnih prerađevina svakako je pogon za proizvodnju trajnih proizvoda, gdje se sofisticirani robot potpuno samostalno kreće magnetski programiranim linijama u podu. Impresivan su dio proizvodnog pogona i tzv. Bijele sobe, u kojima se narezuju mesne prerađevine. U Bijelim sobama PIK-ovi se naresci narezuju u visoko higijenskim uvjetima i kontroliranoj mikroklimi koja se može usporediti s najmodernijim operacijskim dvoranama.

PIK Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji u koju je u proteklih 12 godina investirano preko 1,2 milijarde kuna što je rezultiralo tehnološki moderno opremljenom tvornicom, a investicijski ciklus nikada ne prestaje. Modernizacijom proizvodnih pogona i logističkih centara, ulaganjem u najmoderniju opremu i kvalitetu proizvoda PIK Vrbovec zaslužio je titulu lidera u čitavoj regiji i druge po redu prehrambene kompanije u Republici Hrvatskoj.

SAZNAJTE VIŠE

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića