PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Imamo PIK na tradiciju

PIK Vrbovec ima 80 godina dugu tradiciju u proizvodnji svježeg mesa i mesnih prerađevina.

Počeci PIK-a sežu u davnu 1938. godinu kada je na prostorima današnjeg pogona započela s radom tvornica suhomesnate robe. Prigorski kraj u kojem se nalazi PIK tradicionalno je bio poznat po uzgoju stoke, posebice svinja, što je predstavljalo dobru polaznu osnovu za ovakvu vrstu industrije. PIK Vrbovec ove godine obilježava 80 godina postojanja, ponosan na dugogodišnju tradiciju i najmoderniji pogon u ovom dijelu Europe.

Pod nazivom PIK Vrbovec, tvornica posluje od 1961. godine. 1975. godine započeo je izvoz koji danas ima važnu ulogu u poslovanju. Otvaranjem nove tvornice za preradu mesa 1995. godine, omogućena je komfornija i dinamičnija proizvodnja. Najvažnije promjene dogodile su se 2000.-ih, od kada su u tvornicu investirana značajna sredstva - puštena je u pogon nova tvornica svježeg mesa, nova tvornica za proizvodnju trajnih kobasica, novi pogon za narezivanje i pakiranje te skladište gotove robe.

PIK danas s ponosom nosi titulu najveće mesne industrije u regiji te druge prehrambene kompanije u Hrvatskoj, iza koje stoji više od 1.800 predanih zaposlenika.

SAZNAJTE VIŠE

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića