PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Imamo PIK na vrhunske proizvode

PIK šunke, Panona, Piko, Volim roštilj – samo su neki od prepoznatljivih PIK-ovih brandova.

Danas PIK u Hrvatskoj zadovoljava gotovo 40% tržišta crvenog mesa i mesnih prerađevina, što ga čini liderom u svim kategorijama koje proizvodi: svježe meso, šunke, trajne salame, parizeri od crvenog mesa, mortadele, kobasice za kuhanje i pečenje te naresci.

Vjeran tradicionalnoj recepturi, ali u najmodernijem pogonu u ovom dijelu Europe, PIK Vrbovec na obiteljski stol donosi vrhunske mesne proizvode, zbog čega je prvi odabir brojnih potrošača.

Posebno se ističu PIK šunke koje zauzimaju visoko, prvo mjesto na listi potrošača. Uz bok šunkama, poznati je PIK-ov grill asortiman – Volim roštilj, koji je nezaobilazni dio svih druženja na otvorenom. PIK-ova Panona specifičan je proizvod s cijelim zrncima papra, koji daje dodatnu vrijednost svim obrocima, bilo da je riječ o najvažnijem obroku dana – doručku ili večernjim druženjima s prijateljima. PIKO, koji ponosno nosi oznaku 'Odabrale mame' omiljen je proizvod svih generacija, a posebno ga vole djeca i mladi. PIK svake godine na stolove potrošača donosi nekoliko novih proizvoda, a svi su oni oslobođeni pojačivača okusa, umjetnih bojila, glutena i soje.

SAZNAJTE VIŠE

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića