Farmeri

PIK svježe pakirano meso uistinu je meso s hrvatskih farmi. Domaći farmeri na svinjogojskim farmama i farmama junadi uzgajaju životinje koje se kroz ciklus uzgoja hrane isključivo odabranom domaćom stočnom hranom. Na taj su način hrvatskim potrošačima osigurani svježi i domaći, uistinu hrvatski proizvodi od svježeg crvenog mesa. Iz hrvatskog uzgoja u PIK godišnje dolazi preko 450 000 svinja i 40 000 junadi, s više od 100 farmi rasprostranjenih diljem Hrvatske.

Zahvaljujući visokoj tehnologiji pakiranja u posebnu ambalažu u kontroliranoj atmosferi, PIK svježe meso znatno dulje zadržava svježinu i nutritivne vrijednosti, a pored toga domaćeg je i istinski hrvatskog podrijetla i okusa. Priče hrvatskih farmera dokazuju da je meso s oznakom Meso hrvatskih farmi uistinu s domaćih pašnjaka. 

Preuzmite knjižicu, saznajte više o mesu koje kupujete i isprobajte recepte s preporukom farmera!

Vezani dokumenti

Preuzmite knjižicu s receptima

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića