Volim roštilj

Raznolike kombinacije za vrhunske majstore roštilja!
podijeli s prijateljima

Volim roštilj

Neizostavan dio veselih druženja u proteklih par godina postao je svima dobro poznati grill program PIK Vrbovca koji od sada nosi naziv -
Volim roštilj.

Vrhunski PIK grill proizvodi potpuno su redizajnirani i dolaze u modernim crnim pliticama. Nova, atraktivna folija Volim roštilj asortimana, lako se otvara i omogućuje još bržu i lakšu pripremu omiljenih grill specijaliteta. Prepoznatljiv PIK okus i širok izbor i ostalih delicija zadovoljiti će sve one željne slasnog roštilja.

Novi brand PIK Vrbovca 'Volim roštilj', predstavlja novo iskustvo u pripremi već poznatih PIK mesnih komada, pa svi bez straha ili stresa od neuspjeha možete krenuti u kulinarsku akciju, nakon koje će gosti s užitkom reći: „Volim roštilj“.


PIK Vrbovec osim pakiranog svježeg mesa, potrošačima nudi i druge vrste pakiranja poput vakuma ili rinfuze. Za sve dodatne upite i informacije, možete nas kontaktirati na potrošački besplatni telefon: 0800-0807 ili putem e-maila na pik@pik-vrbovec.hr.

NAGRADE i PRIZNANJA:

• QUDAL CERTIFIKAT 2013. - Kategorija: Svježe pakirano meso
• QUDAL CERTIFIKAT 2012. - Kategorija: Svježe pakirano meso

Zavirite u roštilj

Pogledajte što ima novo i odaberite slasni recept


PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 70 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića