PIK Debrecinka je kobasica intenzivnijeg okusa pa će kao takva odgovarati svima koji vole blago ljuto. Idealna je za brzu pripremu na običnoj ili grill tavi, ali je također čest gost raznih peciva i lisnatih tijesta.
Božićni i novogodišnji blagdani vrijeme su raskošnih i lijepo serviranih tanjura. A zvijezda je jedan od karakterističnih simbola kojeg pronalazimo u ulozi ukrasa na jelkama, lampicama, blagdanskim keksima...
Ako imate onog jednog prijatelja koji ne jede koricu od pizze već je uredno ostavlja na rubu tanjura, poslužite mu ovakvu pizzu i sigurno će promijeniti tu naviku!
Ovaj brzi ručak za prste polizati kombinira mediteranske i kontinentalne sastojke uz ekstra savjete kako sami možete napraviti domaće njoke bez puno gnjavaže.
Svaka zemlja ima svoj tradicionalni doručak; od mesa bogatog engleskog do francuske verzije s kavom i kroasanom. Pred vama je vizija Volim meso doručka koji je, kao što znate, najvažniji obrok u danu!