PIK Svinjska kračica je polutrajni suhomesnati proizvod dobiven sušenjem i dimljenjem prednje svinjske koljenice. Odlično će se uklopiti u brojna jela na žlicu.
Iako smo različiti, povezuju nas isti užici, a to su sendviči napravljeni od PIK narezaka vrhunske kvalitete i praktičnih pakiranja. Riješi kviz i saznaj koja je tvoja omiljena kombinacija PIK narezaka i sendviča.
Možda im ime i podrijetlo nisu sasvim usklađeni, ali kombinacija okusa svakako je, stoga isprobajte ovu neobičnu palačinku napunjenu ukusnim sastojcima.
Ovi jastučići nisu za spavanje već za ukusno i glasno hrskanje, po mogućnosti u dobrom društvu. Združuju laganu ricottu i špinat s dimljenom vratinom, a gotovi su za manje od pola sata.
Savršeno mekan i sočan buncek prvo treba biti i kuhan i pečen. Uspjeh kiselog dinstanog zelja ovisi o karameliziranom šećeru, a restani krumpir treba pripremati dok je vruć.