PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Navijački rekviziti iz PIK-a

Uz PIK Navijačke mixeve narezaka i kobasica - nogometna euforija je zagarantirana!

Vrijeme ususret i tijekom Europskog nogometnog prvenstva gotovo je nezamislivo bez odlične atmosfere i ukusnih zalogaja. Upravo zato, PIK Vrbovec  pobrinuo se da nitko u navijačkoj ekipi ne ostane gladan i pripremio delicije koje će olakšati planiranje nezaboravnih navijačkih druženja.

Navijački rekviziti iz PIK-a

Za ovogodišnje Europsko nogometno prvenstvo PIK je omogućio uživanje u PIK Navijačkom mixu kobasica koje su kao stvorene za navijačku atmosferu. Mogu se pronaći u pakiranju od 400g, unutar kojeg se nalaze dvije Debrecinke, dvije Roštiljske i dvije PIK Ćebase – potpuno novi inovativan proizvod na tržištu.

Za one koji su skloniji hladnim platama, narescima i sendvičima, dostupan je PIK Navijački mix narezaka koji sadrži 300g najfinijih trajnih kobasica, a to su omiljena Čajna, ukusni Kulen i neizostavna Zimska. Praktično pakiranje PIK Navijačkog mixa narezaka namijenjeno je druženjima na otvorenom ili kod kuće, a idealno je za fešte, predjela, organizirana gledanja utakmica te sve ostale vesele prigode.

PIK Navijačke proizvode možete pronaći i Navijačkom korneru u Super Konzumu Radnička.

Fotogalerija

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti