PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Nove mesne delicije iz PIK-a

Mortadela s crnim maslinama, Wiener, Sendvič i Tirolska kobasica u praktičnom pakiranju narezaka!

Predstavljamo vam nove mesne delicije u asortimanu PIK narezaka, prigodne za svaki obrok i druženje. Mortadelom s crnim maslinama, Wiener kobasica, Sendvič kobasica i Tirolska kobasica različite su po svom okusu te su upravo zato idealne za maštovite recepte.

Svi ljubitelji mediteranske prehrane zasigurno će se oduševiti Mortadelom s crnim maslinama, koja je blagog okusa i može se poslužiti uz sirni namaz ili kapare, dok će za sve koji nemaju vremena za duži obrok ili traže ukusan doručak, Wiener kobasica i Sendvič kobasica postati omiljeni izbor. Tirolska kobasica ukusan je spoj usitnjenog svinjskog i goveđeg mesa, a odlično će se uklopiti ako se posluži kao hladno predjelo.

PIK naresci ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a mogu se pronaći u prepoznatljivom i modernom pakiranju koje čuva svježinu i kvalitetu. Odaberite svoju najdraži proizvod u obliku nareska i složite ukusan obrok dok kažete PIK!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti