PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

Novo ruho trajnih PIK narezaka!

Omiljeni PIK trajni naresci – Panona, Zimska, Čajna i Vrbovečka – imaju novu atraktivnu foliju koja čuva svježinu i okus ovih gurmanskih delicija.

Novi dizajn te praktična ambalaža koja još bolje i duže zadržava kvalitetu PIK trajnih narezaka, u skladu je s vrhunskim namirnicama od kojih su proizvodi pripremljeni te aromom koja osvaja sve poklonike sočnih i rustikalnih zalogaja. Odlučite se za svog favorita iz širokog asortimana PIK trajnih narezaka i nemojte se začuditi ako dio salame nestane prije nego što stignete kući – ipak su PIK naresci brži od gladi!

Naresci su odlični za pripremu užine vašim klincima, situacije kad vas iznenade gosti na vratima ili jednostavno kada niste raspoloženi za „nakuhavanje“ – samo ih izvadite iz hladnjaka i prepustite se užitku okusa!   

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti