PIK Novosti
novosti, akcije, novi proizvodi...

POVRATAK

PIK Kranjska kobasica osvajačica je prvog mjesta u kategoriji „Kranjska kobasica“ prema QUDAL istraživanju

Zvijezda 7 veličanstvenih, veličanstvena PIK Kranjska kobasica dobila potvrdu svoje kvalitete prema istraživanju kvalitete QUDAL.

QUDAL istraživanjima mjeri se iskustvo, mišljenje, zadovoljstvo i percepcija kupaca o kvaliteti proizvoda i usluga na tržištu i to po inovativnoj metodi QUDAL - DEEPMA (Deep Mind Awareness) koja se provodi u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). Predmetno istraživanje QUDAL - QUality meDAL 2013/2014 provela je švicarska kuća ICERTIAS - International Certification Association GmbH (www.icertias.com) na uzorku od 1.200 ispitanika.

Ispitanici su prvo mjesto u kategoriji “kranjskih kobasica“ dodijelili  PIK Kranjskoj kobasici za svoju kvalitetu. Tradicija stara preko 70 godina, najsuvremenija tehnologija, provjerene recepture te tim stručnjaka garantiraju jedinstven gastronomski doživljaj što je i potvrđeno s QUDAL istraživanjem kvalitete. 

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti