PIK u svojoj bogatoj ponudi ima i velik broj mesnih delicija – rolana lopatica, koljenica, kračica, rebarca, prsni vršak te mnogi drugi – koje su dostupne samo u određeno vrijeme godine radi sezonskih gurmanskih navika naših potrošača. Većina ovih polutrajnih delicija je odlična za pripremu tradicionalnih jela koja će vam pružiti potrebnu energiju u vrijeme hladnih zimskih dana. Omiljeni grah, sekeli gulaš, dinstano zelje te različita povrtna variva bit će ukusnija ako ih pripremite uz PIK delicije. Jednako tako, u vrijeme proljeća i stola prepunog uskršnjih delicija sasvim je nezamislivo blagdansko vrijeme bez neodoljive rolane lopatice u kruhu. Osim što će vas mirisi jela s PIK proizvodima podsjetiti na bakinu kuhinju i dane djetinjstva, uživate ćete u rustikalnoj aromi za pamćenje. Želite li iskušati naše sezonske mesne proizvode u nekom novom ruhu te napraviti iskorak izvan granica hrvatske kuhinje, svakako preporučamo poznati bavarski specijalitet – koljenicu s kimom i dinstanim zeljem. Koji god smjer u kulinarstvu odaberete, bilo da je riječ o klasičnim domaćim receptima ili delicijama iz europske bogate kuhinje – PIK sezonski mesni proizvodi stvoreni su za svaki lonac!

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti