Kvaliteta i sigurnost hrane

Interni laboratorij analizirajući uzorke gotovih proizvoda i sirovina, briseva prostora, opreme, pribora i ruku proizvodnog osoblja nadzire zdravstvenu ispravnost proizvoda. Osim vlastitog laboratorija koji kontrolira zdravstvenu ispravnost proizvoda, higijenu djelatnika te radnih površina i opreme, kvalitetu u proizvodnom procesu jamče i osobe odgovorne za proizvodni proces, tj. sam PIK Vrbovec kao subjekt poslovanja hranom.
 
Provedbom preduvjetnih programa postavljeni su temelji za učinkovitu implementaciju HACCP sustava. Strogo kontrolirani proces dodatno se sustavno prati provedbom HACCP preventivnog pristupa osiguranju zdravstvene ispravnosti hrane, koji omogućuje plasiranje proizvoda i na najzahtjevnija tržišta Amerike i Europe, što potvrđuje dugogodišnje posjedovanje izvoznog broja HR 10.
 
Zadovoljstvo kupca je na prvom mjestu stoga je PIK Vrbovec prema zahtjevima kupaca uveo sustave kvalitete Halal proizvoda i Kosher proizvoda.
 

Sigurnost i kvalitetu svakoga PIK-ovog proizvoda jamči stalna kontrola i sljedivost cjelokupnoga proizvodnog procesa u skladu s politikom kvalitete i sigurnosti hrane.

Vezani dokumenti

Politika kvalitete i sigurnosti hrane

PIK Vrbovec je najveća mesna industrija u Hrvatskoj s više od 80 godina tradicije u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobit ćete ravno u vaš e-mail sandučić ekskluzivne novosti koje nećete naći nigdje drugdje!

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka
Opći uvjeti korištenja
Obavijest o korištenju kolačića
Politika privatnosti